Salaco

Méér dan een spel alleen

Startdatum: 1-1-'16
Spelers: 359
Online: 0
Welkom! Log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!

Gang

Als je geld genoeg hebt, kan je jezelf aansluiten bij een gang. Hoeveel je hiervoor moet betalen is afhankelijk van de gang. Het minimum is € 200 en het maximum is € 7500. Per persoon kan er maximaal € 7500 aan één gang gegeven worden. Als hier overheen gegaan wordt, zal het geld uit het spel verdwijnen. Een overzicht van de bestaande gangs kan je vinden bij gangs in het menu.

Als je niet in een bestaande gang wilt, dan kan je ook een eigen gang oprichten. Dit moet je samen met iemand anders doen. De oprichter moet hiervoor € 5000 betalen en de 2e leider moet nog eens € 2500 bijleggen. Het voordeel van een eigen gang is natuurlijk dat je zelf bepaalt wat er gebeurt met de gang.

Als je bij een gang zit, kan je meedoen aan gangchaos en gangwerk. Ook krijg je een aantal extra punten als je gang ganggebieden bezit.

Voor het doen van missies is het noodzakelijk dat je in een gang zit. Als je niet in een gang zit, dan kan je een missie wel starten, maar kan je deze niet voltooien. Ook om te kunnen stelen moet je in een gang zitten.

« Terug naar de spel uitleg